طراحی کتاب خود را به همراه طراحی روی جلد و تصویر گیری و .. در جدید ترین نرم افزار ها این دیزاین و فتوشاپ و کرول درایو به همراه نرم افزار های مکمل و با جدید ترین شیوه ها به همراه نرم افزار های مکمل به ما بسپارید در نیشابور آموزش حضوری و خصوصی و تخصصی این نرم افزار ها و کامپیوتر پذیرفته می شود .
09151535343
🌸 اصول و روش های برقراری انضباط:
همه مدیران و معلمان دوست دارند که مدرسه ای منظم، مرتب، آرام و همراه با ادب و احترام داشته باشند، اما، متأسفانه به علت نداشتن نگرش ها و بکار نگرفتن روش های مناسب، آن گونه که باید موفق نیستند. دلیل اصلی آن این است که نگرش آن ها، شاید یک نگرش تربیتی و مبتنی بر رفتار شناسی نبوده و بدون درک علت می خواهند ظاهر رفتار افراد را اصلاح کنند. نگرش قدیمی مبصر مآبانه و انضباط مدار که از دانش آموزان می خواست موی سر و ناخن ها خود را کوتاه کنند، در یک صف راه بروند و با روش های متحدالشکلی و بدون چون و چرا عمل کنند، در آموزش و پرورش فعلی جهان کاربرد موفقیت آمیزی ندارند. اکنون مجموعه ی درک و اطلاعات دانش آموزان با مجموعه ی درک و اطلاعات دانش آموزان پنجاه سال قبل قابل مقایسه نیست و ما به عنوان مدیر یا معلم نمی توانیم این واقعیت را نادیده بگیریم.
باسمهتعالی
تفاوت آموزش پرورش(تربیت) پیرو و آموزشوپرورش(تربیت) پیشرو و مقایسه آن باتربیت حسینی
تربیت پیرو چگونه تربیتی است ؟چه محصولی تولید میکند ؟و چه فرایندی دارد ؟درون داد و برون داد تربیت پیرو چیست؟
طرح رتبه بندی معلمان و حقوق مزایا
سایت دریافت بخشنامه بخش میان جلگه نیشابور
لینک سامانه ضمن خدمت فرهنگیان
جواب صحیح
همکار محترم در صورتی که شما در مرخصی بدون حقوق، ماموریت و یا انتقال خارج از استان بوده اید ابتدا جهت مجوز ورود به سایت با اداره محل خدمت تماس بگیرید.
همکار محترم شما مجاز به انتخاب يکی از گزينه های زير مي باشيد
حل مسائل
میگویند شخصی سر کلاس ریاضی خوابش برد. وقتی که زنگ را زدند بیدار شد، با عجله دو مسأله را که روی تخته سیاه نوشته بود یادداشت کرد و به خیال اینکه استاد آنها را به عنوان تکلیف منزل داده است به منزل برد و تمام آن روز و آن شب برای حل آنها فکر کرد. هیچ یک را نتوانست حل کند، اما تمام آن هفته دست از کوشش بر نداشت. سرانجام یکی را حل کرد و به کلاس آورد. استاد به کلی مبهوت شد زیرا آنها را به عنوان دو نمونه از مسائل غیرقابل حل ریاضی داده بود.
اگر این دانشجو این موضوع را میدانست احتمالاً آنرا حل نمیکرد ولی چون به خود تلقین نکرده بود که مسأله غیرقابل حل است، فکر میکرد باید حتماً آن مسأله را حل کند و سرانجام راهی برای حل مسأله یافت.
حل نشدن بیشتر مشکلات ما به افکار خودمون بر میگردد.
پایه ی این دسته بندی،
مدرک تحصیلی،
پیشینه ی کار،
میزان کلاس های ضمن خدمت،
قبولی در آزمون های تخصصی ادواری(دوتا سه بار در سال)،
انجام پژوهش فرهنگی،آموزشی،و
یک سری شاخص های دیگر است.
خلاصه لایحه رتبه بندی معلمان به شرح زیر است:
رتبه/ سابقه/ ضمن خدمت/ کارت صلاحیت تدریس/ آزمون ملی شایستگی تخصصی/ مقاله علمی تخصصی/ کتاب/ پژوهش
مربی معلم/ حداقل ۵ سال با لیسانس/ به مقدار لازم تخصصی و علوم تربیتی/ از آموزش و پرورش/ باید نمره لازم کسب شود برگزار کننده نامشخص
استادیار معلم/ لیسانس و ارشد ۱۵ سال دکتری ۶/ به مقدار لازم تخصصی و علوم تربیتی/ از آموزش و پرورش/ باید نمره لازم کسب شود برگزار کننده نامشخص و حداقل امتیاز ۸۰ از دو ارزشیابی متوالی/ حداقل ۲ تا
دانشیار معلم/ لیسانس ۲۲ ارشد ۱۸ دکتری ۱۴/ به مقدار لازم تخصصی و علوم تربیتی/ از آموزش و پرورش/ باید نمره لازم کسب شود برگزار کننده نامشخص/ حداقل ۲ تخصصی جدای مقالات قبلی/ حداقل ۱ تخصصی/ حداقل ۱
استاد معلم/ ارشد ۲۴ دکتری ۲۰ لیسانس نخبه با ۲۵ سال/ به مقدار لازم تخصصی و علوم تربیتی/ از آموزش و پرورش/ باید نمره لازم کسب شود برگزار کننده نامشخص/ ۲ مقاله علمی دیگر/ حداقل ۲ تخصصی/ حداقل ۱
شاید یکی از شاخص های بحث برانگیز،همان آزمون های تخصصی ادواری باشدروشن است که چنین برنامه ای همانند روندی است که در دانشگاه ها می گذرد و استادان دانشگاه بر اساس برخی شاخص ها،رتبه بندی می شوند و حقوق دریافت می کنند؛البته با یک تفاوت مهم : در دانشگاه از آزمون های ادواری خبری نیست. و شاید نخستین سخن و پرسش درباره ی این لایحه همین آزمون های ادواری باشد. نویسندگان طرح،پنداری،آموزگاران را با دانش آموزان عوضی گرفته اند که می خواهند همانند دانش آموزان در پیشرفت به سطح بالاتر،از آنها آزمون بگیرند! گذشته از این که کیفیت پایین آموزش در ایران به راستی تا چه اندازه به سواد آموزگاران بستگی دارد و تا چه اندازه به سازه های دیگر آموزشی،و این که با چه بررسی و پژوهشی این مسآله تا این اندازه اثرگذار تشخیص داده شده،این آزمون های ادواری به هیچ رو با حفظ شآن آموزگاران همخوان نمی نمایند.
راهنمایی 7.1 و ...
ادیسون به خانه بازگشت یاد داشتی به مادرش داد
گفت : این را آموزگارم داد گفت فقط مادرت بخواند
مادر در حالی که اشک در چشمان داشت برای کودکش خواند:
فرزند شما یک نابغه است واین مدرسه برای او کوچک است آموزش او را
خود بر عهده بگیریدسالها گذشت مادرش از دنیا رفته بود روزی ادیسون
که اکنون بزرگترین مخترع قرن بود در گنجه خانه خاطراتش را مرور میکرد
برگه ای در میان شکاف دیوار اورا کنجکاو کرد آن را دراورده و خواند نوشته بود
: کودک شما کودن است از فردا اورا به مدرسه راه نمی دهیم
ادیسون ساعتها گریست
ودر خاطراتش نوشت :
توماس آلوا ادیسون
کودک کودنی بود که توسط یک مادر قهرمان به نابغه قرن تبدیل شد
شیوه های صحیح رفتار با نوجوانان
1-با نوجوانان همانند کودک رفتار نکنید.
2-در برخورد و مواجهه با نوجوانان شنونده خوبی باشید.
3-در رفتار با نوجوانان با صبر و حوصله و خوش خلقی رفتار کنید.
4-از نصیحت کردن نوجوان دوری کنید.
5-از حرفهای او سریعا نتیجه گیری نکنید.
6-بدانید که نوجوان شما شخصی منحصر به فرد است و دائما او را
با دیگران مقایسه نکنید.
7-در گفتگو با نوجوان از لحن تلخ و آمرانه استفاده نکنید.
8-هیچگاه بین او و دیگران تبعیض نگذارید.
9-به سوالات او با علاقه و به طور منطقی پاسخ دهید.
10-روش تربیتی پدرانتان را برای نوجوانان خود استفاده نکنید.
11-در دشوارترین شرایط حامی و پشتیبان او باشید.
12-سعی کنید امید به زندگی و تفکرات مثبت را در او تقویت
کنید.
مشاوره آموزشگاه دی ماه 1390
استیو جابز / ۱۹۵۵-۲۰۱۱
هفده ساله بودم که در جایی خواندم '' اگر هر روز جوری زندگی كنید كه انگار آن روز آخرین روز زندگی تان باشد شاید یك روز این نظر به حقیقت تبدیل بشود''. این جمله روی من تأثیر گذاشت و از آن موقع به مدت سی و سه سال هر روز وقتی كه توی آینه نگاه ميكنم از خودم ميپرسم اگر امروز آخرین روز زندگی من باشد آیا باز هم كارهایی را كه امروز باید انجام بدهم، انجام ميدهم یا نه.
هر موقع جواب این سؤال نه باشد من ميفهمم در زندگی ام به یك سری تغییرات احتیاج دارم. به خاطر دانستن این كه بالآخره یك روزی خواهم مرد برای من به یك ابزار مهم تبدیل شده بود كه كمك كرد خیلی از تصمیمهای زندگی ام را بگیرم چون تمام توقعات بزرگ از زندگی، تمام غرور، تمام شرمندگی از شكست، در مقابل مرگ رنگی ندارند.
-
*سخنرانی در دانشگاه استنفورد
در ره منزل لیلی چه خطر هاست در آن
شرط اول قدم ان است که مجنون باشی
متوسطه اول نگارش 7 و ... .
بروز آوری پایگاه انجام شود .
از منبر پايين آمد و مردم، مجلس را ترك مىگفتند . شيخ ابوسعيد
ابوالخير امشب چه شورى برپا كرد!همه حاضران، محو سخنان او
بودند و او با هر جمله كه مىگفت: نهال شوق در دلها مىكاشت .
اما من هنوز نگران قرضى بودم كه بايد مىپرداختم . وام سنگينى
برعهده داشتم و نمىدانستم كه چه بايد كرد . پيش خود گفتم
كه تنها اميدى كه مىتوانم به آن دل ببندم، ابوسعيد است . او حتما
به من كمك خواهد كرد .
مابقی در ادامه مطلب ...
در جای جای کشور پهناور ایران، کسانی را می توان یافت که اثر خاصی در فرهنگ و ادب این مرز و بوم گذاشته اند. خطّه عالم پرور نیشابور با پرورانیدن عالمان بزرگ و ادیبان نام آور، فرهنگ دوستی خویش را به رخ دیگر مناطق کشیده است. یکی از چهره های درخشان عرصه ادبیات عرفانی، عطار نیشابوری است که اشعار و به ویژه مثنوی هایش، گوش دل را نوازش می دهد..
تولد:
انقلاب روحی
اینها و بیشتر از اینها در ادامه مطلب ....
منابع م ماخذ:
1. مصطفی بادکوبه ای، زندگی شیخ فرید الدین عطار، شرکت توسعه کتابخانه های ایران.
2. پوران شجیعی، مسافر سرگشته، سیمای دانش.
3. محمود حکیمی، در مدرسه پیر نیشابوری، چاپ قلم.
4. علی معصومی، چهره ها و قصه ها، پیام محراب.
5. نرم افزار شهریار.
6. نرم افزار دُرج.
آداب سخن گفتن
باید که بسیار نگوید و سخن دیگری به سخن خود قطع نکند ، هر که حکایتی یا روایتب کند که او بر آن واقف باشد ، وقوف خود بر آن اظهار نکند تا آن کس آن سخن را به اتمام رساند ، و چیزی را که غیر او پرسند جواب نگوید
، و اگر از جماعتی کنند که او داخل آن جماعت بود بر ایشان سبقت ننماید ، اگر به کسی به جواب مشغول شود و او بر بهتر از آن جوابی قادر بود ، صبر کند تا آن سخن تمام شود ، پس جواب خود بگوید ، بر وجهی که متقدم طعن نکند و در مجاورتی که به حضور او میان دو کس رود خوض ننماید ، و اگر از او پوشیده دارند استراق سمع نکند و تا او را با خود در آن سر مشارکت ندهند ، مداخله نکند .
به ادامه مطلب بروید ... .
فصل اول - اصول کلی
اصل اول - حکومت ایران جمهوری اسلامی است که ملت ایران ،براساس اعتقاد دیرینه اش به حکومت حق و عدل قرآن ، در پی انقلاب اسلامی پیروزمند خود به رهبری مرجع عالیقدر تقلید آیت الله العظمی امام خمینی ، در همه پرسی دهم و یازدهم فروردین ماه یک هزار و سیصد و پنجاه و هشت 1358 هجری شمسی برابر با اول و دوم جمادی الاول سال یک هزار و سیصد و نود و نه 1399 هجری قمری با اکثریت 2/98% کلیه کسانی که حق رأی داشتند به آن رأی مثبت داد.
اصل دوم - جمهوری اسلامی ، نظامی است برپایه ایمان به :
1. خدای یکتا (لااله الاالله) و اختصاص حاکمیت و تشریع به او و لزوم تسلیم در برابر امر او.
ادامه مطلب
برای آرامش و بهداشت روان کودکان ،جهت افزایش اعتماد به نفس و بالابردن حس همزیستی و گرایش به ارضا محبت و حس تعلق رعایت کنید.
کودکان را به اجبار جدا نخوابانیم آنها باهم فرق دارند وباید تفاوت های فردی را رعایت کنیم هر کودک مقدار گرایش و نیاز به حمایت جداگانهدارد بعضی بیشتر و بعضی کمتر کودکان خود علائم جدایی و استقلال را بروز خواهند داد تا ان موقع صبوری کنید ضربه روحی جدایی اجباری را فراموش نکنید
طرح درس و بودجه بندی ریاضی 2
درس: ریاضی 2 پایه : دوم متوسطه سال تحصیلی : تعداد جلسات در هفته : 2 جلسه |
||||||
ماه |
هفته |
جلسه |
فصل |
موضوع درس |
اهداف و مجموعه فعالیت های آموزشی |
صفحات کتاب |
بسمه تعالی
استاد : جناب آقای رهباردار
گردآورنده : مریم روحانی
پاییز87
حكم تدريس فلسفه چيست؟
حكم تدريس فلسفه است يك روايت است كه شامل :
- تصور شما از تدريس و يادگيري
- توصيفي از اينكه چه درس میدهید
- دليلي براي اينكه چرا شما اين روش را درس مي دهيد
برای
تشکیل مفاهیم با گرد آوری و سازماندهی اطلاعات
برروی لینک بالا کلیک کنید تا به صفحه توضیحات بروید
حاج رجب جذام ندارد!
حاج رجب محمدزاده در سال ۱۳۶۶ در جنگ ایران و عراق زمانی که مشغول شکستن یخ بود بر اثر اصابت خمپاره صورت خود را از دست میدهد. سالهاست که جنگ پایان یافته اما زندگی این جانباز ۷۰ درصد پس از مصدومیتش شکل دیگری به خود میگیرد نه تنها نمیتواند لقمهای در دهانش بگذارد و سالهاست از غذا خوردن محروم و نفس کشیدن برایش مشکل است بلکه در اثر از بین رفتن تمام چهرهاش خیلیها با دیدن او میترسند، خیلیها فکر میکنند دچار جذام شده و دست کودکانشان را میکشند که به او نزدیک نشوند. هیچ کس لحظهای نمیاندیشد که جنگ میتواند اثری اینچنین نیز بگذارد. همسرش میگوید: «هربار که کسی از همسرم وحشت کرده و پا به فرار میگذارد، روحیه او به هم میریزد و به همین خاطر گاهی تا چند روز از خانه خارج نمیشود و در گوشهای از اتاق مینشیند و به پوتینها و لباس رزمش چشم میدوزد.»
حاج رجب در تمام این سالها نتوانسته برای تفریح بیرون برود چون مردم به محض دیدنش میترسند وگاه جیغ و فریاد میکشند. او در سن ۷۴ سالگی اجارهنشین است و با اینکه رئیس بنیاد شهید گفته است که مسئله نداشتن مسکن حاج رجب حل شود اما تاکنون این موضوع به جایی نرسیده است.
عکس: مهناز ناظری ـ خبرگزاری ایسنا
ای مزدا ! کشورِ نیکِ گرانبها، چون بهرهٔ پارسایِ راستی،
به کسی داده شود که با غیرت نیکوترینِ کارها را انجام دهد.
اینک، خواستارِ آنیم که برخوردار از چنین قسمتی شویم! «
گاتها، سرودهای زرتشت، وهوخشتر گات ۱، یسنا ۵۱،
قدیمیترین بخش اوستا
* بمناسبت ۵ دی، سالروز درگذشت آشو زرتشت؛
و با یادِ هموطنانِ زرتشتی (۲)
چرا اینها همه جار میزنند که ملا محمد صدر در پی کفر است و بدعت ؟
چون پرسش هایی دارم که ایشان ،قادر به پاسخ گفتن به آنها نیستند . و این آغاز درمانده کردن دین است.
نمی شود که کلامی بر حق ، به سلاحی بر حق مجهز نباشد و پیروز شود.
نمی شود که تو دست خالی به جنگ با اهریمن بد نهاد بروی و امید غلبه هم داشته باشی.
ایشان نمی خواهند بفهمند که کفر ، مانند فساد ، زورمند است ، شیرین است ، جذاب است . وسوسه انگیز است...
پس در دین باید همانقدر و کمی هم بیش ،قدرت باشد ، جذاب باشد، شیرینی باشد
و امید تا هم عوام را گرد آورد هم خواص را.
من اینها را می گویم آنها به خشم می آیند.
من پرسشهایم را به جانب آنها می فرستم ، آنها سنگ هایشان را به جانب من پرتاب می کنند...
.
ملاصدرای شیرازی (صدرالمتالهین) / مردی در تبعید ابدی
مزار ملا صدرا شیرازی در کاشان ،منطقه فیض می باشد.
تمامی تاریخ به سه شاهراهِ اصلی میپیوندد: آزادی، عدالت و عرفان.
نخستین، شعارِ انقلابِ کبیرِ فرانسه بود، و به سرمایهداری و فساد کشید.
دومی، شعار انقلاب اکتبر بود، و به سرمایهداریِ دولتی و جمود.
و سومین، شعار مذهب بود، و به خرافه و خواب!
کارِ اصلی هر روشنفکری، در این جهان و در این عصر، یک مبارزهی آزادیبخش فکری و فرهنگی است برای:
نجاتِ آزادی انسان، از منجلاب وقیح سرمایهداری و استثمار طبقاتی.
نجات عدالت اجتماعی، از چنگال خشن و فرعونی دیکتاتوریِ مطلقِ مارکسیستی.
و نجات خدا، از قبرستان مرگآمیز و تیرهی آخوندیسم!
و این رسالت بزرگ پیامبرانه را، روشنفکران راستین و مسئول و بزرگاندیش، نه با تفنگ و نارنجک، و نه با میتینگ و دادوقال، نه با سیاستبازیهای رایج و سطحی، نه با انقلابها و تغییر رژیمها و عوض کردن آدمها و خلق ماجراها...، بلکه، در یک کلمه، با کاری پیامبرگونه در میان قوم و در عصر و نسلِ خویش، و در هر گوشهای از این جهان که هستیم، باید آغاز کنند:
"ابلاغ" و سلاحاش: "کلمه"
کلمه چیست ؟
گویند: صبر گیاهی است تلخ ،پیچک مانند
طراحی کتاب خود را به همراه طراحی روی جلد و تصویر گیری و .. در جدید ترین نرم افزار ها این دیزاین و فتوشاپ و کرول درایو به همراه نرم افزار های مکمل و با جدید ترین شیوه ها به همراه نرم افزار های مکمل به ما بسپارید در نیشابور آموزش حضوری و خصوصی و تخصصی این نرم افزار ها و کامپیوتر پذیرفته می شود .
09151535343
حسین بیشتر از آب تشنه ی لبیک بود.
افسوس که به جای افکارش، زخم های تنش را نشانمان دادند
و بزرگترین دردش را بی آبی نامیدند.
دکتر علی شریعتی
اگر در جامعه ای فقط یک حسین و یا چند ابوذر داشته باشیم
هم زندگی خواهیم داشت هم آزادی هم فکر و هم علم خواهیم داشت
و هم محبت هم قدرت و سرسختی خواهیم داشت و هم دشمن شکنی و هم عشق به خدا...
دکتر علی شریعتی
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند.
آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند، وگرنه یزیدیاند.
دکتر علی مزینانی( شریعتی)